NES health scan / miHealth

De wetenschap achter Total WellNES

Kijken we naar het menselijk lichaam en een totaal welzijn dan zijn er drie kritische factoren voor een goede gezondheid en optimaal functioneren:

  1. Energie en de kwaliteit van de energiestroom door het lichaam;
  2. Informatie, die in het lichaam wordt gecreëerd, gedistribueerd en gereguleerd;
  3. Fysiologie, die het fysieke weefsel van het lichaam creëert.

Recent onderzoek in de biologie toont aan dat het lichaam een gestructureerd netwerk van informatie- en energievelden is. Ook wel het menselijk lichaamsveld (Human Body Field) genaamd. Deze wetenschap sluit aan bij het eigen, meer dan dertig jaar lange onderzoek, de klinische studies en de expertise van NES Health.

Veel van de lichamelijke gezondheid wordt bepaald door de ‘kwaliteit van het organiseren’.

Daarom is rekeninghouden met – en het herstellen – van de informatie van het lichaam een kritieke factor voor een goede gezondheid. Informatie bepaalt hoe het lichaam de energie (be)stuurt. De informatie staat centraal, zonder informatie beweegt de energie chaotisch.

Op basis van bovenstaande feiten zijn er slechts drie manieren om de gezondheid werkelijk te beïnvloeden:

  1. het herstellen van de lichaamsenergie en ervoor zorgen dat deze weer goed gaat stromen;
  2. Weer een imprint maken met de juiste informatie – zodat het lichaam weer in zijn oorspronkelijke staat komt, zoals bij de blueprint – om het optimaal te laten functioneren;
  3. de fysiologie weer opbouwen.

Het verschil dat het Total WellNES-systeem maakt

Iedere gezondheidstherapie of filosofie – de chemische, de energetische, medische en de fysieke – allemaal beïnvloeden ze de gezondheid op een van bovenstaande wijzen.

Enkele voorbeelden:

Cognitieve therapie beïnvloedt de informatie van het lichaam via de gedachten. Maar als de energiekanalen die deze informatie transporteren vervuild of geblokkeerd zijn, dan moet het lichaam worstelen en extra inspanningen leveren om deze informatie op de plaats van bestemming te krijgen. Het energieniveau en de kwaliteit van de biochemie zijn dus direct van elkaar afhankelijk.

Zo werkt het andersom ook: accupunctuur of vergelijkbare therapieën kunnen de energie weer vrij door het lichaam laten stromen. Maar als de informatie die mee stroomt, niet is gecorrigeerd, dan is de verbetering maar van korte duur. Het gebeurt dan vaak dat het lichaam weer terug gaat naar minder optimaal functioneren omdat de informatie en de biochemie niet ‘behandeld’ zijn.

Het verschil dat het Total WellNES-systeem maakt, is dat het al deze drie kritische factoren tegelijk helpt behandelen - holistisch en in een passende volgorde, zodat het lichaam weer gezond wordt en optimaal kan functioneren.

Door naar deze kritische factoren van het lichaam – de energie, informatie en biochemie - te kijken en door deze te helpen corrigeren, kunnen we de neergaande spiraal in de gezondheid een impuls geven om te veranderen in een opwaartse - naar optimaal welzijn oftewel: Total WellNES.

Hoe het werkt

Onderstaand dé vier stappen naar Total WellNES, die tegelijkertijd de aanbevolen behandeling representeren van de therapie die u in uw praktijk kunt opnemen als u het Total WellNES-systeem toepast.

Scan en analyse met de ProVision Analyse Software

Op basis van meer dan 30 jaar wetenschappelijk onderzoek en meer dan een decennium aan klinische studies en het gebruik door practitioners, levert de NES ProVision snelle, gedetailleerde en accurate analyse. En misschien wel het meest sterke punt: de krachtige analyse is extreem makkelijke te ‘lezen’ en te begrijpen. Door met een simpele handeling uw miHealth of speciale scanner aan de ProVion te koppelen krijgt u in één klik en een paar seconden een anatomisch-correct en uiterst gedetailleerd grafisch overzicht.

Tijdens de scan, die slecht enkele seconden duurt, analyseert de ProVision de drie kritische factoren voor een optimaal welzijn:

  1. De energiekracht en –stroom in het lichaamsveld;
  2. In welke mate de informatie verschilt van de optimale blueprint van het lichaam (de blauwdruk die we 30 jaar lang onderzocht en in kaart gebracht hebben).
  3. De beste stoffen die de biochemie van het lichaam ondersteunen en helpen bij de opbouw.

De software geeft een analyse van 150 (sub)systemen in het lichaamsveld en laat daarbij van elk systeem zien wat de mate van vervorming of waar blokkades zijn, en welke nutriënten aanbevolen zijn om te helpen herstellen en opbouwen voor blijvend herstel. Aanvullend geeft de ProVision een aanbeveling voor het behandelprotocol – de onderstaande vervolgstappen.

Meer informatie over de NES ProVision www.neshealth.com

Voorbeelden van de scan

Terug

Contact

neem gerust contact met ons op

* Deze velden zijn verplicht. Wanneer u mijn website bezoekt en uw naam, e-mailadres e.d. invult , dan heeft u bij Uw privacy gelezen waarvoor deze persoonsgegevens zijn en wat ik ermee doe.

Tijdelijk gesloten

De praktijk is tijdelijk gesloten.

Contactgegevens

T. M. J. Schot

Spoorlaan 10

3931 GB Woudenberg

BTW-ID: NL001185900B77

schot1954@gmail.comVerwerkingsovereenkomst

Behandelovereenkomst volwassenen

Behandelovereenkomst kinderen

Waarnemer praktijk bij afwezigheid, ziekte of uitval