Bioresonantie Mora therapie EAP

Het woord bioresonantie bestaat uit 2 gedeelten Bio en Resonantie Bio is afkomstig van biologische systemen. Resonantie van trillingen Bioresonantie betekent resonantie tussen levende systemen. Dit gegeven wordt in de Bioresonantie therapie toegepast om op een energetisch niveau (het niveau van trillingen, frequenties) te testen door wat voor stoffen iemand ziek is geworden om vervolgens deze stoffen ook met behulp van Bioresonantie te verwijderen. Wij leven in een tijdperk van communicatie en informatie. Het is belangrijk om ons er ook van bewust te zijn dat het lichaam alleen kan reguleren en functioneren als er communicatie plaatsvindt tussen de cellen onderling. Zij wisselen informatie met elkaar uit via bepaalde frequenties.

In een gezond lichaam functioneert deze informatie-uitwisseling ongehinderd. Zo kan iedere cel en elk lichaamsdeel zijn functie(s) uitvoeren.

Terug

Contact

neem gerust contact met ons op

* Deze velden zijn verplicht. Wanneer u mijn website bezoekt en uw naam, e-mailadres e.d. invult , dan heeft u bij Uw privacy gelezen waarvoor deze persoonsgegevens zijn en wat ik ermee doe.

Afspraak maken

Een afspraak maken kan via het contactformulier.

Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Consulten en tarieven 2022

De kosten die wij rekenen zijn voor het eerste consult (1,5 uur) € 110,-. Vervolgconsulten (3 kwartier / 1 uur) zijn € 75,-. De praktijk is gemakkelijk te bereiken met het OV minder dan 5 minuten lopen vanaf een bushalte. De praktijk heeft (een) eigen parkeerplaats(en). De praktijk is op maandag tot en met vrijdag overdag geopend. Bij afwezigheid kunt u een bericht achterlaten of een app sturen naar 06-36252382. Of een email sturen naar tmjschot@kpnplanet.nl