Ooracupunctuur

Men vindt op het oor een projectie van het gehele lichaam. Het gemakkelijkst kan men de projecties onthouden , wanneer men een op zijn hoofd staande foetus geprojecteerd denkt op het oor. De helix is het reflexgebied van het ruggenmerg en de hersenen vindt men in de oorlel afgebeeld. Het gebied dat door een tak van de nervus trigeminus wordt voorzien is de reflexzone van de wervelkolom en de ledematen. Op deze wijze kan men elk onderdeel van het lichaam als reflexzone op het oor terug vinden .


Terug

Contact

neem gerust contact met ons op

* Deze velden zijn verplicht. Wanneer u mijn website bezoekt en uw naam, e-mailadres e.d. invult , dan heeft u bij Uw privacy gelezen waarvoor deze persoonsgegevens zijn en wat ik ermee doe.

Afspraak maken

Een afspraak maken kan via het contactformulier.

Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Consulten en tarieven 2022

De kosten die wij rekenen zijn voor het eerste consult (1,5 uur) € 110,-. Vervolgconsulten (3 kwartier / 1 uur) zijn € 75,-. De praktijk is gemakkelijk te bereiken met het OV minder dan 5 minuten lopen vanaf een bushalte. De praktijk heeft (een) eigen parkeerplaats(en). De praktijk is op maandag tot en met vrijdag overdag geopend. Bij afwezigheid kunt u een bericht achterlaten of een app sturen naar 06-36252382. Of een email sturen naar tmjschot@kpnplanet.nl